Schneider Electric integrează procesoare Hailo Technologies pentru noi capacități bazate pe inteligența artificială

Schneider Electric a anunțat o colaborare tehnologică cu Hailo Technologies, un producător de cipuri de inteligență artificială (AI), pentru a integra procesoarele avansate Hailo în cadrul soluțiilor Schneider Electric. AI oferă beneficii semnificative în îmbunătățirea performanței, eficienței și capabilităților sistemelor de automatizare industrială, permițând industriilor din toate segmentele să se poziționeze mai bine pentru viitor.

Prin integrarea procesorului Hailo-8 AI în soluțiile sale de automatizare industrială, Schneider Electric va avea acces la noi informații edge și va dezvolta noi inovații pentru clienții săi, cu îmbunătățiri semnificative și imediate în cadrul mai multor sarcini comune ce țin de producție, inclusiv: 
    •    Alege și plasează: procesul de rezolvarea a sarcinilor de detectare a obiectelor de șase ori mai rapid decât unitățile centrale de procesare (CPU)
    •    Controlul calității: rulează procesele de clasificare de 20 de ori mai rapid decât un procesor
    •    Optimizarea randamentului: îmbunătățirea proceselor output și throughput, reducerea deșeurilor cu 15% în medie 

Hailo Technologies este lider în industria cipurilor AI pentru dispozitive edge, cu o tehnologie care permite noi posibilități de calcul pentru sectoare precum auto, securitate, retail și producție. Hailo-8 este un procesor AI eficient și compact, cu un consum redus de energie, permițând analiza datelor cu o precizie remarcabilă, în timp real, la nivelul edge.

La Schneider, credem că accesul la electricitate și la tehnologie, prin intermediul unor soluții inteligente, este un drept fundamental al omului.
Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii de automatizări, software și servicii integrate pe zona energetică în timp real, pentru locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.
Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile. www.se.com/ro

Hailo, un producător de cipuri axat pe AI, dezvoltă procesoare AI specializate care permit performanțe remarcabile pentru centrele de date, pe dispozitive edge. Procesoarele Hailo sunt produsul unei regândiri a arhitecturii tradiționale de computing, permițând dispozitivelor inteligente să efectueze sarcini sofisticate de învățare profundă, precum detectarea și segmentarea obiectelor în timp real, cu un consum de energie, o dimensiune și niște costuri minime. Procesoarele sunt proiectate pentru a se potrivi într-o multitudine de mașini și dispozitive inteligente, cu impact într-o varietate de sectoare, inclusiv auto, securitate, industria 4.0 și retail. Pentru mai multe informații, accesați https://hailo.ai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *