Lansarea internațională a noului Bentayga Speed – cel mai rapid SUV de serie din lume

Standul destinat centenarului sărbătorește primii 100 de ani remarcabili Bentley @ Lansarea globală a ediției limitate inspirate de modelul legendar de curse @ Debut european pentru Mulsanne W.O. Ediția Mulliner @ Premiera noului și elegantului Continental GT Convertible
Bentley și-a sărbătorit Centenarul în cadrul Salonului Internațional de la Geneva din acest an cu o serie de modele noi, printre care o nouă ediție Centenary Limited, evocatoare, inspirată de una dintre legendarele mașini de curse din Marea Britanie.

Prima apariție pe scena mondială de la Geneva a fost noul Bentayga Speed. Cel mai rapid SUV de serie din lume are un design mult mai ferm care se potrivește mai bine cu reputația obținută deja prin performanțe. Alături de Bentayga Speed, elegantul Continental GT Convertible a fost lansat și el la nivel internațional.

Bucurându-se de debutul său european și de celebrarea centenarului Bentley, a fost și noul Mulsanne W.O. Ediția Mulliner. Această mașină construită cu măiestrie, care include un fragment din arborele cotit al mașinii deținute de W.O. Bentley, din 1930, aduce un omagiu fondatorului companiei și este limitată la doar 100 de exemplare.

Pentru a comemora Centenarul, inginerii au tăiat arborele cotit în 100 de secțiuni pentru a fi plasat în fiecare dintre noile mașini Mulliner. Piesa este montată cu atenție deosebită între cele două scaune din spate și transformă fiecare Mulsanne W.O. Ediția Mulliner într-o limzuină unică.

Vizitatorii standului Bentley vor putea înțelege mai bine experiența clienților mărcii, care face ca această legendă britanică să fie cu adevărat extraordinară. Gama de evenimente disponibile, care au loc în noul laborator de inovații, va include oportunitatea de a afla mai multe despre Bentley On Demand, serviciul de mobilitate de lux al companiei, Bentley Advanced Connectivity primul sistem Wifi pentru mașină, fiabil, sigur și de foarte mare viteză din lume, precum și o perspectivă asupra tipului de servicii de top pe care Bentley le explorează pentru viitor.

Bentayga Speed – cel mai rapid SUV de producție din lume

Bentley Bentayga Speed debutează internațional la Salonul Auto de la Geneva. Cel mai puternic Bentayga de până acum este și cel mai rapid SUV de serie din lume, cu un aspect exterior pe măsura performanțelor sale. Puterea motorului W12 a crescut de la 608 CP la 635 CP, oferind o viteză maximă de 306 km / h și ajungând de la 0-100 km / h în doar 3,9 secunde.

Proiectat și realizat artizanal în Marea Britanie, noul model se bazează pe îndelungata tradiție a modelelor Speed, care a luat naștere odată cu Continental GT, în 2007, și împinge limitele performanței Bentayga mai departe, de când și-a revendicat, anul trecut, recordul la categoria SUV-uri de serie la uimitorul Pikes Peak International Hill Climb.

Benzile laterale în culoarea caroseriei și un spoiler impresionant oferă indicii ale performanței celui mai luxos SUV din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *